Hahaha, hihi, moewhahaha 🤣🤣

Whahahaha super grappig. Wat?!… Oke suffe titel en suffe intro. Blog nummer 7 in de bloganuary reeks gaat over wat mij aan het lachen maakt. Er is zoveel wat mij aan het lachen maakt.

Dus nummer 7:

What makes you laugh?

Oef er is dus best veel wat mij aan het lachen maakt, bijvoorbeeld mijn zoon die bloedserieus z’n drolletjes uitzwaait bij het doorspoelen van de wc.

Mijn goede vriend Mark die een grappig verhaal vertelt en zelf al in de lach schiet na de derde zin en erin blijft hangen. En dat dat uiteindelijk grappiger is dan het verhaal zelf.

Mijn vriendin die denkt dat ze ongemerkt een windje laat en subtiel naar mij kijkt om te checken of ik het wel gezien heb.

via GIPHY

Mijn dochtertje die naar mij lacht, wat ze ontzettend veel doet.

Mijn zoon die een mopje na vertelt maar de clou mist en er zelf om moet lachen omdat ie denkt dat hij hem goed vertelt. En dat maakt hem alsnog supergrappig. Bijvoorbeeld deze:

  • Origineel: Wat leeft er onderwater heeft 8 poten en zegt miauw? Een octopoes!
  • Versie Jurre: Wat zwemt onder water en zegt miauw? Een waterkat!

via GIPHY

Als je in een rumoerige plek iets aan iemand vertelt die het eigenlijk niet verstaan heeft maar toch doet alsof ie het verstond…en jij hebt dat door.

Edwin, Niels en Rick. Helaas zijn die niet meer op de radio.

De slappe lach van Sanne na een goede poepgrap van Jurre.

Alle grappige verhalen die uiteindelijk eindigen met “ja, je moest er eigenlijk bij zijn”

Maar er zijn ook mensen, programma’s of fragmenten waarbij je mij kan wegdragen:

Geer en Goor… De twee valse stiefzusters zoals ze zich zelf noemden. Volgens mij intussen vijanden ofzo …geen idee. Maar de tijd van Geer en Goor over de vloer vond ik fenomenaal. Ik had al hun programma’s op DVD en kon ze wel tig keer terugkijken. Janken van het lachen.

Ronald Goedemondt. Vind ik ook echt hilarisch. Iedere show van hem is briljant.

De mannen van de FOMO show zijn ook briljant. Ze bekijken iedere keer of een bepaalde activiteit, ervaring of beleving het waard is om daar FOMO (Fear Of Missing Out) voor te hebben.

Dit soort dingen vind ik dus grappig. Ohja en ik kan soms gieren om gifjes. Op het juiste moment, in de juiste context. Haha.