It’s amazing!

Oke, vandaag laten we het onderwerp van de bloganuary challenge even voor wat het is. We gaan voor een stukske entertainment. Ik ga je uitleggen waarom. Het thema luidt namelijk…


What does it mean to live boldly?

Nou om eerlijk te zijn wist ik niet wat dit betekende. En Google translate maakte het ook niet veel duidelijker moet ik zeggen:

Aan de hand van dit resultaat ben ik wat gaan googlen op “Vrijmoedig” en “Vrijmoedig leven”. Toen kreeg ik al snel resultaten met een religieus tintje. Op zich niks mis mee, maar mij niet bellen.

Goed poging twee:

Stoutmoedig…werd al iets duidelijker. Ik zag kreten als “dapper”, “heldhaftig”, “moedig”, “onbevreesd” en “kordaat”. Tja, wat moet ik daar nu weer over gaan schrijven?

Dus plan B, een verhaaltje uit mijn oude doos. Om wat specifieker te zijn, november 2010. Enjoy.

Amazing it is

Om een of andere reden blijf ik bij het zappen net iets te vaak hangen bij Tel Sell. Voor de mensen die niet precies weten wat het is, Tel Sell is een tv programma waar ze de meeste geweldige en innovatieve producten verkopen. Vaak door een enthousiaste nagesynchroniseerde Amerikaan die wordt bijgestaan door een meneer of mevrouw die kan testen of het product inderdaad zo goed is als ze beweren. Het grote voordeel bij dit programma is dat ze vaak ook echte gebruikers aan het woord laten waardoor je een onafhankelijk oordeel krijgt.

Ze verkopen van alles, van een elektrische heggenschaar tot een vishengel, en van een braadpan tot allerlei fitness apparatuur. Uiteraard allemaal van de beste kwaliteit! En het grote voordeel is dat je het allemaal vanuit je luie stoel kan bestellen. Vaak, als je geluk hebt en je besteld snel krijg je er nog iets extra’s bij! Maar dat is alleen voor de snelle bestellers!

Normaal ben ik nooit zo gevoelig voor dit soort verkooppraatjes, maar op een regenachtige herfstdag, lag ik een beetje grieperig in mijn bed. Ook op deze bewuste dag bleef ik bij het zappen hangen op Tel Sell. Eigenlijk is het niet eerlijk dat ze dat uitzenden als je ziek bent, dan heb je sowieso al minder weerstand en ben je dus ook gevoeliger voor deze programma’s. Zo ook ik op deze dag.
Bij mij ging het niet om een pratende vis aan de muur of hypermoderne grill. Nee bij mij ging het om iets wat later een grote hit zou worden, namelijk Zumba!

Een van mijn hobby’s is salsa dansen. Een andere hobby is eten, en ik heb dan ook wel een pondje extra aan mijn lijf hangen. Toen ik het Zumba op Tel Sell zag kon ik mijn ogen niet geloven. Kilo’s afvallen door middel van dansen, wel 1000 calorieën per uur! Het mooie is dat het echt effect heeft, het is tenslotte bewezen door een onafhankelijke universiteit. Iedereen kan direct beginnen omdat alles stap voor stap wordt uitgelegd. Daarbij kreeg je ook nog een upgrade kit ter waarde van 50 euro als je direct besteld!

Nou je begrijpt dat ik tegen zo’n geweldige aanbieding geen weerstand kon bieden, maar hetgeen wat mij toen over de streep haalde was, ik citeer: “De workout om uw lichaam mooi en strak af te trainen, de probleem gebieden verdwijnen als sneeuw voor de zon.” Schitterend!

Voordat ik het wist had ik gebeld en die dvd’s besteld. Heel even vroeg ik me af of ik hier goed aan gedaan had, maar gelukkig werd mijn goede keuze daarna nog even bevestigd. Ik citeer wederom: “Met Beto’s swingende workout heeft u in een mum van tijd het sexy en platte six-pack buikje dat u altijd al wilde hebben”. Ja het was gelukkig een goede keus!

Na een paar weken kwam mijn pakketje op een regenachtige middag binnen. Direct uitpakken die handel. Mijn upgrade kit was compleet en bestond uit een extra dvd en 2 speciale dumbells.
Diezelfde avond ben ik lekker in mijn pyjama met een zak chips op de bank gaan liggen en heb de Zumba dvd opgezet. Laat dat strakke buikje maar komen!