Missie volbracht.

Ja hoor het is de laatste. De laatste blog van de reeks van 31 stuks in de maand januari. Af en toe vraag je je af wat je in godsnaam moet schrijven, maar volgens mij is het redelijk gelukt. This smells like victory!

Het laatste onderwerp is weer een pareltje hoor!

Maar goed, we doen het ermee:

How do you feel when you look at the stars?

Tja wat moet ik er over zeggen. Ik vind het heerlijk om ergens in een parkje met m’n geliefde in het gras te liggen. Bijvoorbeeld na een stapavondje. Starend naar boven naar de donkere hemel met ontelbare kleine lichtjes. En ik moet toegeven dat het toch wel een wonderlijk uitzicht is. Het geeft een gevoel van rust en ik heb ook altijd het idee dat het dan de volgende dag lekker weer wordt. Of dat weerkundig helemaal klopt, geen idee.

Helaas doe ik het te weinig.

Wat ik persoonlijk ook wonderlijk vind is dat ik vandaag mijn laatste blog in de challenge schrijf! Tja daar gaat het onderwerp welliswaar niet over, maar hé, het is mijn blog. Beetje bepalen wat ik moet schrijven…pfff.

Anyway, ik sluit deze challenge met een goed gevoel af. Het heeft mij weer in een schrijf modus gebracht. Dat ik mijn oude hobby weer nieuw leven in heb geblazen en dat ik weer energie en lol heb in schrijven.

What’s next?

Waar ga ik komende periode over schrijven? Eigenlijk over alles wat ik leuk vind. Het is een persoonlijke blog, geen niche over een specifiek onderwerp. Ik zal schrijven over dagelijkse en onzinnige ervaringen, over het vaderschap, over filantropie, over mijn weg, bomvol hobbels, naar beachboy worden, over mijn ambitie richting het ondernemerschap, over mijn dromen en over alles wat ik verder nog de moeite waard vind om te delen. En ik heb nog een hoop oude blogs liggen die ik wellicht ook ga publiceren. Maar iedere dag… nope. Eerst een weekje niet, daarna weer een kadans vinden in het 2 keer per week iets posten.

Wil je niks missen? Meld je aan op de nieuwsbrief en je krijgt bij iedere blog een mailtje.